Web o všem

Warmonger

03.05.2009 19:23

Zdroj: Lidovky.cz

Pokud pod stromečkem nenajdete počítačovou hru, nemusíte smutnit. Objevila se totiž 3D akce, která svými parametry hravě zastíní leckterou komerční počítačovou hru.

Začněme třeba hardwarovými nároky. Ty doporučené zahrnují požadavek na dvoujádrový procesor a dva gigabajty operační paměti. Zvláštní pozornost je pak třeba věnovat grafické kartě. Je od ní požadován nejenom výkon, ale také podpora technologie PhysX.

 Warmonger

Nebudeme si tajit, že celý titul je vlastně jen reklamním tahem společnosti, která karty s podporou této technologie vyrábí. S její pomocí by se mělo dát dosáhnout ještě většího přiblížení se realitě, než jaké jsme doposud měli možnost v počítačových hrách vidět, a to zejména v oblasti fyziky. Předměty se dají nejenom různě přesouvat, ale hlavně také rozbíjet, čehož lze využít nejrůznějšími způsoby.

Warmonger

Hra samotná je pouze multiplayerová. Při on-line souboji si můžete vybrat mezi dvěma klasickými módy: deathmatch nebo capture the flag. Naštěstí existuje i varianta pro případ, že by se vám nepodařilo připojit k hernímu serveru. V tréninku můžete své síly poměřit s boty – počítačem řízenými oponenty.

Warmonger

Domácí stránka projektu

Zpět

Vyhledávání

© 2009 by technik