Web o všem

Trackmania Nations Forever

03.05.2009 19:29

Zdroj: Lidovky.cz

Už první díl hry Trackmania zaznamenala neobvyklý úspěch a to zejména díky kvalitám, které se mohou měřit s komerčními tituly. Nyní přichází pokračování, které přináší ještě pár vylepšení navrch.

Počty zaregistrovaných uživatelských účtů u předchozího dílu šly do miliónů a není se čemu divit. Grafika se může směle srovnávat s komerčními tituly, mnoho bych jich zcela jistě předčila. Avšak ani zábavnost v ničem nezaostává.

Trackmania

Pamatujete na stařičkou hru Stunts z počátku devadesátých let? Mohli jste si v ní vytvářet vlastní tratě a to obvykle dosti šílené, plné nejrůznějších skokanských můstků, klopených zatáček, výkrutů a pak se po nich až do sytosti prohánět v některém z vybraných vozítek. Odlesk oné šílenosti tratí se přenesl i sem, takže rozhodně nečekejte nějaké nudné ježdění po okruzích, ale spíše zběsilou jízdu na horské dráze.

A do třetice všeho dobrého tu máme vydařený multiplayer. Žádné osamělé kroužení po opuštěných tratích nebo měření sil s nudnými počítačem řízenými oponenty, ale absolutně nevypočitatelní lidští oponenti.

Trackmania

Pro příznivce Trackmanie je to nových 65 superzábavných tratí, pro všechny ostatní možnost, jak se hodiny a hodiny dobře bavit.

Domovská stránka

Zpět

Vyhledávání

© 2009 by technik