Web o všem

Brány Skeldalu

03.05.2009 19:23

Zdroj: Lidovky.cz

Obvyklá praxe uvolňovat starší herní tituly k volnému šíření se nevyhýbá ani Česku. O to víc nás pak může těšit hra ze žánru, který prakticky vymřel. Seznamte se s klasikou RPG a dungeonů – Branami Skeldalu.

Dungeony jsou poněkud specifickým druhem her. Nemají sice příliš početnou komunitu příznivců, ale jakmile si je někdo oblíbí, jen tak ho nepustí. Takový jedinec pak ztrácí kontakt s reálným světem, o to lépe se ale vyzná v nekonečných sklepeních, tamních nepřátelích, kouzlech a zbraních, jimiž je lze porazit.

Brány Skeldalu

Brány Skeldalu

Jako legendu tohoto žánru můžeme označit Dungeon Master a české Brány Skeldalu vůbec nezakrývají svou inspiraci, ba naopak, hrdě se k ní hlásí a ještě vylepšují. Můžete se tak těšit na pohyb po čtvercových políčkách, získávání zkušeností a vylepšování postav, sbírání předmětů, učení se kouzel a hlavně na velice propracovaný systém soubojů.

Brány Skeldalu

Brány Skeldalu

Možná vás při pohledu na screehshoty odrazuje grafika. Ano, jedná se o titul z roku 1998, ale i kdyby v nezměněné podobě vyšel dnes, měl by šanci na úspěch. U těchto her více než cokoli jiného rozhoduje zábavnost, hratelnost a herní doba. Všeho si zde užijete více než dost, a tak berte tuto hru jako jakýsi návod, jak přežít dlouhé zimní večery.

Brány Skeldalu

Domácí stránka hry, přímý odkaz pro stažení

Zpět

Vyhledávání

© 2009 by technik