Web o všem

BMW M3 Challenge

03.05.2009 19:17

Zdroj: Lidovky.cz

Někdy se stane, že záplavou průměrných freewarových her jako blesk prolétne titul, který snese srovnání s komerčními záležitostmi. O to více je takové zjevení vítáno v oblasti automobilových simulátorů.

A jak se stane, že si zdarma a legálně můžete stáhnout hru, za níž byste jinak museli zaplatit? Může se buďto jednat o vydání nějakého staršího titulu, což však není tento případ, anebo o reklamu. Název jasně napovídá, kdo že je jejím zadavatelem, a proto se ve hře setkáme pouze s vozy bavorské výroby.

BMW M3 Challenge

BMW M3 Challenge

S nimi můžete nejdříve trénovat na prázdných okruzích a až se s nimi dostatečně sžijete, můžete vyrazit do ostrého závodu. Ne však s počítači řízenými protivníky, ale se skutečnými lidmi skrze internet. Nezanedbat přípravu je zde však nadmíru důležité – hra si zakládá na realističnosti a rychlé sportovní stroje příliš chyby neodpouštějí.

BMW M3 Challenge

BMW M3 Challenge

Po všech stránkách tak před sebou máme perfektní simulátor, který nemá ve světě freewarových her obdoby. Další slova jsou tedy zbytečná – stahujte a hrajte.

Domovská stránka, 345 MB

Zpět

Vyhledávání

© 2009 by technik