Web o všem

Ski Challenge 2008

03.05.2009 19:21

Zdroj: Lidovky.cz

Pokud nemáte to štěstí a nemůžete vyrazit na hory osobně, můžete si užít zimních radovánek alespoň virtuálně. Možná to nebude zas tak špatná alternativa, zvláště když uvážíme, že nestojí ani korunu.

Ski Challenge se na scéně objevuje v nové verzi, i tentokrát pod záštitou rakouské veřejnoprávní televize ORF. Pokud jste s touto, nebojím se říci, legendou neměli ještě co do činění, pak vězte, že se jedná o lyžařský simulátor, který co nejpřesněji zpracovává existující sjezdovky. Konkrétně se jedná o Gröden, Bormia, Wengen, Kitzbühel a Val d'Isere.

Stejně tak si autoři zakládají na co nejvěrnějším fyzikálním systému, takže zajezdit si jen tak pro radost může každý, ale dosáhnout na stupínky vítězů jen málokdo.

Ski Challenge 2008

Tím se pomalu dostáváme ke skutečnosti, která činí hru tolik přitažlivou: své časy můžete porovnávat s ostatními hráči a účastnit se tak jakéhosi paralelního virtuálního mistrovství světa. Konkurence je zde vysoká a mezi dvacítkou nejlepších hráčů není větší rozdíl než jedna sekunda.

Kolem hry tak vznikla početná komunita. Avšak ani to vám nezabrání, abyste si hru nestáhli, neprojeli se jen tak pro radost a nevychutnali si zase o kousek lepší grafiku a hratelnost.

Domácí stránka projektu, stahujte zde

Zpět

Vyhledávání

© 2009 by technik