Web o všem

Moto Race Challenge 2007

03.05.2009 19:18

Zdroj: Lidovky.cz

Současné počasí už moc projížďkám na motorce nepřeje, a proto bude nejlepší zasednout k počítači a vyzkoušet to nejlepší, co současná freewarová scéna nabízí.

Hned v úvodu je třeba se zmínit o nadprůměrně dobré grafice. Sice se o ní nedá tvrdit, že snese srovnání s komerčními hrami, ale před pár lety by tomu tak ještě bylo. Nicméně, mezi tituly, za které legálně nemusíte platit, byste konkurenci hledali jen těžko.

Moto Race Challenge 2007

Totéž platí i o jízdním modelu. Na výběr máte tři úrovně obtížnosti: v té první si pohodově zajezdíte o pauze na oběd, naopak v posledním budete muset dlouhé hodiny trénovat, abyste udrželi motorku alespoň na trati. Když už mluvíme o tratích, na výběr máte prozatím čtyři, mezi nimiž nechybí ani moravská metropole.

Moto Race Challenge 2007

Možná se vám bude zdát trochu nudné, že se na nich budete prohánět sami a závodit pouze s časem. Ovšem pokud vytrváte a zlepšíte svůj čas, můžete postoupit do on-line módu, v němž virtuálně závodíte po vzoru skutečného šampionátu. To znamená, že už brzy přijde na řadu měření sil ve Valencii. Zopakuje někdo z vás úspěchy Lukáše Peška na virtuálním poli? Uvidíme.

Moto Race Challenge 2007

Domovská stránka, 25 MB

Zpět

Vyhledávání

© 2009 by technik