Web o všem

Albatross18

03.05.2009 19:17

Zdroj: Lidovky.cz

Za počítačové hry není třeba utrácet velké peníze – stačí jen mít dobré připojení k internetu a můžete si stáhnout mnoho zábavných kousků. Dnes jsme pro vás z nepřeberné studnice vybrali jeden zajímavý golf.

Na rozdíl od ostatních freeware her si zde příslušný soubor můžete stáhnout až po registraci na domácích stránkách výrobce. To zde není samoúčelné, protože se pak budete účastnit soubojů pouze po internetu, jakékoli singleplayer mise zde chybí. Naštěstí dnes už není připojení k Síti tolik limitujícím faktorem jako před lety.
Albatross18

Nejprve budete muset projít speciální výcvikovou misí, kde si osvojíte základy ovládání. Není to však nic těžkého, jak jsme zvyklí u profesionálních golfových simulátorů, zde postačí pouze nastavit směr a mezerníkem určit sílu rány.
Albatross18

Pak už vám nic nebude bránit ve vychutnání si neobvyklé grafiky. Ta nejde cestou maximálního realismu, jak by se dalo očekávat, ale sází na vlastní animované zpracování. Díky tomu se dočkáte i takových zvláštností, jako jsou závody na sněhu.
Podtrženo, sečteno, Albatross18 je zdařilým golfem, jaký tu už dlouho nebyl. Pokud nemáte potíže s internetovým připojením, užijte si ho.
Domácí stránka, 336 MB
Zpět

Vyhledávání

© 2009 by technik